Loma puolessa

  • Rujokki

Tämä viikko jäljellä. Ei tosiaan tarvitse harmitella kotimaahan jäämistään: rahaa on palanut sen verran terveydentilan hoitoon, että sillä määrällä olisi saanut joko keskiverto 2 vk loman tai sitten luksus 1 vk loman missä tahansa normilomakohteessa. Sitä paitsi: mikäli valvominen olisi jatkunut leveyspiirin vaihtumisesta huolimatta, ei lähtö olisi ollut mielekästäkään.

Torstaina väsyin siis unilääkkeenkin tehottomuuteen ja marssin luontaistuotekauppaan. Sieltä saaduilla tropeilla tuli apu pe-yöhön eli katkounta kyllä, mutta laadukasta. Perjantainen akupunktiossa käynti toimi myös, mut tri iski unineulan päälakeeni - en ehtinyt asiaan vaikuttaa. Niinpä: seuraava yö meni valvoen ja vasta klo 5 jälkeen nukahtaen... Sama toistui la-su, nukahdus vasta klo 5-6.

Fiilis oli aika seinästä revityn oloinen kun läksin la naapurikuntaan ystäväni luo. Suosiolla jätettiin tansseihin lähtö, ja vietettiin koti-ilta saunoen ja tanssia kevyesti treenaten. Yö kului kuten edellä... Sunnuntaina myöhäiset aamutoimet, puolentoista tunnin koiralenkitys, olemista, ruokailua... Seiskalta kotiinlähtö silmät karvastellen ja pää pöllyisenä väsystä. Mökkeröiselle tultua kannettava kassiin, ja matkan jatkaminen juniorin luo; hänellä oli netti jumissa ja koulutehtäviä tekemättä. Muutama sukkapuikollinen, luontaistropit ja vierashuoneeseen uinumaan.

Luullakseni puoliltaöin nukahtamisen jälkeen muutama katko - mutta oikea herääminen vasta kasilta. Miltei täysinukuttu yö!!!

Tällä viikolla ohjelmassa 3 x akutus selkään, tt-hoitsulla käynti, ja istumaan opettelua uudella Humantool -istuimellani.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus