Kynttilöitä keskellä päivää

  • Rujokki

Nih, tuntui hiukan kolealta valvomishörhöisen yön jälkeen, ja pistin kynttilöitä palamaan tuohon näkösälle. Sen verran hämärää täällä mökkeröisessäni on, että valaisevatkin jonkin verran. Ulkona vuoroon sataa, vuoroon on miltei aurinkoista, mut koko ajan tuulee kuitenkin ja näyttää kylmältä? En ole vielä nokkaani ulos pistänyt... Kohta pistän ja lähden kylälle luontaistuotekauppaan melatoniinivalmistetta hakemaan. Kun ei nukkulääkkeestä ole avuksi.

Eilen otin napin ysiltä, ja pakolla menin nukkumaan 22.30 vaikkei nukuttanut - vaikka väsytti. Outo yhtälö. Sitä se on ollut nämä reilut 4 viikkoa: uuvuttaa ja väsyttää mahdottomasti - mutta ei nukuta?

Kävin kuntoutuspaikassa, ja käydyn keskustelun jälkeen varasin kaksi aku-aikaa. Aiemmat neulauskokemukset ovat pelkästään myönteisiä, ja siksi uskon, toivon ja luotan että tällä keinoin kramppaavat, syvällä olevat selän lihakset saadaan laukeamaan, ja sitten päästäisiin kivun aiheuttajaan käsiksi. Turhan kauan olen kramppia pitänyt, sillä ei olisi pitänyt luottaa tt-lääkäreiden ammattiosaamiseen ja yrittää käyttää kipulääkkeitä yms. ja heidän luovuttuaan kaikesta tutkimisesta jäinkin tyhjän päälle.

Myös jätin fysikaalisen hienosäätökuntosalin tauolle, ja maksoin itseni kipeäksi kun hoidin sen alta pois. Tähän liksaväliin kaikki on jo ylimääräistä menoerää.

Viime keväänä selkäkivun vuoksi keskeneräiseksi jäänyt sukkapari on terän neulomista valmis :) ja muuta ohjelmaa ei ainakaan tälle päivälle. ole.

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?8f3c8c1f3f57d000d5ea8c9d5524bd97

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?8f3c8c1f3f57d000d5ea8c9d5524bd97

2 kommenttia

lindagee

22.9.2011 22:44

Toivottavasti melatoniini jeesaisi. Minulle siitä tuli vaan oudolla tavalla 'hömelö' olo, enkä jaksanut jatkaa käyttelykokeilua riittävän pitkään, että ois nähnyt fiksaantuuko unirytmitys sillä yhtään. Nythän sitä ei sitten mikään lievempi tai vahvempi rohtokama (yksinään) riittäisi fiksaamaan, koska nää muut mömmöt on perusteellisesti pään & hermoston & unirytmin sekoittaneet. Mutta nehän on se "hoito" mitä kroonisiin kipuihini on ollut tarjolla; eikä taida kukaan/mikään tohtori sen parempaa pystyä tarjoamaan. Rohkaisevia ja kannustavia sanoja kenties saa enemmän tuolta yksityissektorilta maksamansa hinnan vastineeksi, koska vastaanottoaika on hiukka pitempi kuin tk-puolella. Ja ehdottomana bonuksena tietty se, että vastaanottoa tapahtuu myös iltaisin :)) Mietinkin heittäisinkö yksityisklinikan lääkärin niskaan koko tähänastisen pettymykseni, kun en ole hänen sietokyvystään ja empatia-asteestaan oikein selvillä. Aprikoin saisinko ymmärrettävästi selostettua miksi minua tavattomasti lannistaa (jopa ahdistaa) omalääkärini jo vuosikausia toistelema (sinänsä paikkansapitävä) toteamus: "Jokainenhan on viime kädessä vastuussa omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan."

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus