Maalla matalana

  • Rujokki

Vähän on sellainen matoisen matajan olo. Eilen tiistaina tuplasin tabut, enkä tuona päivänä vaatteita päälleni nykäissyt. Nousin puolilta päivin ja aamutakissa mennä könysin, vain rollaattori puuttui kuvasta. Oli jotenkin vain sellainen hälläväliä -fiilis. En edes tajunnut, miten lämmin päivä oli, ennen kuin illalla piipahdin ulkona. Pään sisällä oli kuin syksy: pimeähkö, mitäänsanomaton, kylmäkin.

Tänään nousin pakolla jo kasin jälkeen: ajattelin tsekata, miten väsynyt sitä itse asiassa on. Päikkärit eivät ole luonnistuneet lainkaan, vaikka silmissä on ollut kirvelevä väsymys. Koko ajan olen yrittänyt puuhastella, vaikka nähtävissä ei ole minkäänlaisia tuloksia. Selän mukanaolon olen tuntenut. Hetki sitten pyyhin lattiat, ja silloin havaitsin ettei minusta tällä erää ole ainakaan siivojan töihin: selkä äityi tosissaan ja pisti lepuuttamaan hetkeksi.

Niin. Mikähän olisi sellainen duuni, jota voisi alkaa etsiä mikäli istuminen tosiaan ei enää käy. Lähes kaikissa hommissa on joko seisomista tai istumista, tai sitten nostamista ja muuta, rankaa rasittavaa työvaihetta. No, käyn ensin tk:ssa, johon varasin ajan. Tuli maanantai-iltana mieleeni, että koko episodi on mennyt rangantutkinnan merkeissä: mitä jos vaikka jokin iso kasvainmöykky painaa hermoja?

Heinis
Heinis

2 kommenttia

lindagee

20.7.2011 22:31

Tämän voipi ottaa ihan huumorilla taas, mutta rollaattoria ei kannata väheksyä... Äitimuorikin pitkän väännön jälkeen pakon edessä taipui sellaisen käyttäjäksi keppien sijasta ja ohella - ja nyt jo myöntää ko. vehkeen hyvät ominaisuudet (spinaalistenoosi vie jalat alta, kun siinä vaivassa hermot ovat alati puristuksissa selkäydinkanavan ahtauman takia). Olen itsekkin sitä välillä kokeillut, ja käyttäisin enemmänkin, jos ei olisi nuo sisätilat vanhusten luona niin armottoman ahtaat. Jos ja kun vertaan miten kevyttä tai raskasta/vaikeata on liikkuminen rollaattoriin tukeutuen verrattuna kahden kyynärsauvan kanssa junttaamiseen, niin keveämpi vaihtoehto, ehdottomasti. Siinähän sais kamatkin kulkemaan kyydissä. Jeesais polvivaivaistakin kyllä ihan mukavasti toi peli. Mutta ei se nyt SULLE ehkä vielä ihan varteenotettava vaihtoehto ole kuitenkaan. Itsehän pyöräilykaudella jotenkin sulaudun vielä muiden tallaajien porukkaan, mutta sitten kun se könkkäyskausi taas alkaa pakon edessä, niin hymyt ja vitsit on tosi vähissä...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus