Pitkä häämatka

  • Rujokki

Juu. Otsikon lukee varmaan oikein, mut sen voi tulkita ainakin muutamalla tavoin. Läksin perjantaina liikkeelle, kummitytön häät juhlittiin lauantaina, ja kotiin palasin hetki sitten. Vihintä oli kaunis seremonia vanhassa puukirkossa ja morsiuspari niin romanttinen. Itse juhlat oli alusta loppuun niin hyvin suunniteltu, että ainoastaan ruokapuolen tavarantoimittajan onneton moka hiukan viivästi osaa ohjelmasta: syömään päästiin puoli tuntia myöhässä.

Koko homma hoitui tosi mallikkaasti: ystäväni kuskasi minut kirkkoon, sieltä pääsin liftillä juhlapaikalle, josta ystävä tuli jälleen minut noutamaan. Pyörähdimme valssisetin ja jatkoimme tanssilavalle, jossa menikin muutama liikunnallinen tunti. Myönnän olleeni pikkuisen puhki jo samana iltana (lue: aamuyönä), mut varsinkin seuraavana päivänä.

Oli siis onni, ettei ollut mitään varattuna sunnuntaille: nousimme jalkeille vasta iltapäivällä. Keski-ikäisen etuoikeuksia :) Loppusunnuntai meni yhtä leppoisasti... Maanantaina päästiin ylös jo kymmeneltä, mut enpä menisi saavutuksilla kehumaan; vähän tehtiin sitku-suunnitelmia hänen talonsa muutamaan vielä kesken olevaan kohteeseen, istuttiin parvekkeella tosi pitkään kahvin ja jäätelön kera... yms. aikaa vievää.

2 kommenttia

gentlewoman

18.7.2011 21:46

Kuulostaa hyvältä =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus