Maanantain merkeissä

  • Rujokki

... viikko alkoi jälleen niin kiireisissä merkeissä, että väsähdin. Kotiin tultuani tein kaikkea mahdollista muuta (myös nukuin vartin) ennen kuin avasin koneen puoli ysiltä. Eikä tullut edes vieroitusoireita. Koetan vähentää tietsikkariippuvaisuuttani, ja ehkä lopettamaan kokonaan työpäivän jälkeisen käytön.

Sehän ei tule onnistumaan; on niin monenlaista puuhaa, joka on tehtävä nimenomaan vapaa-ajalla. Tyydyn parin tunnin vähennykseenkin. Ehkä sitten jää taas aikaa kutomiselle ja kämpän rempalle. Eilisen jälkeen oli tullut taas hyvännäköisiä ja -kokoisia rakennuslevyjä liiketilan purkurempasta tuohon pihamaalle. En jaksanut mennä tsekkaamaan.

Josko vielä huomenna siinä olisivat. Lankomieheltä jo tiedustin neuvoa-antavaa, lähinnä käytännön toteuttamiseen liittyvää tietoa. Jos vain ehtisivät joskus täällä poiketa, niin saisin tehtyä neuvojensa mukaiset luonnokset isännöitsijälle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus