Vieroittaminen toimii

  • Rujokki

... eli perjantaina en avannut konetta kotiin tultuani lainkaan, eilen vasta ip ja tänäänkin olen puuhastellut tähän asti kaikkea muuta. Mikä tarkoittaa, että moni 'rästiin' jäänyt askare on tullut hoidettua. Nyt avasin laitteen lähinnä sähköpostien tarkistusta sekä telkkariohjelman lukua varten.

Päivä on ollut sään puolesta mitä upein, enkä kuitenkaan ole käynytkään ulkona. Sitä ei vain jaksa/viitsi/huvita pukea päälleen, kotiromppeet ovat paljon mukavammat... Raitista ilmaa on toki tullut tuuletuksen kautta. Ikkunat jäivät yhä pesemättä; nyt jo alkaa näkyä niihin kertynyt harmaus ja pöly.

Ihmiset ovat antaneet olla täysin rauhassa; puhelin ei ole soinut eikä muitakaan yhteydenottoja ole ilmaantunut. Puolitoista vuotta täällä asuneena minulla ei ole vieläkään jokapäivän juttukaveria. Muutoinkin, en ole päässyt tutustumaan oman ikäisiini paikallisiin, liikkunen sen verran eri piireissä kuin he? Joka ikinen tuttavuus on nimittäin itseäni vanhempi...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus