Makee vkl

  • Rujokki

... tulipa keiteltyä kesän siirapit vkl:n aikana. Perjantaina käytiin noukkimassa kerkät, ja yön liotuksen jälkeen liesi oli kuumana 12h yhtä soittoa. Valmista siirappia tuli 5L. Heh, viime kesänä vein lämpimäissiirappeja sukulaisille, ja kun tänään taas nähtiin ja yritin tarjota tuoretta siirappia, sanoivat että entisiäkin vielä on...

No, kukin tavallaan. Myönnettävä on, että siirappini on melkoisen kaloripitoista. Lauantaina tuli nuolaistua sieltä ja täältä - niinpä sunnuntain aamuvaaka näytti kiloa lisää :( On ehkä hiukan rajoitettava jatkossa. Keskiviikkona töihin - sinne olen varannut jo viemiset edellisvuoden tapaan.

Huoh niin, töihin. Saisikohan selän huijattua ja uskoteltua ettei tässä istumaan olla menossa? Jos lähtisi aamulla kuin huvin vuoksi liikkeelle, ja sitten ihan vaivihkaa istuisi työaseman ääreen eikä selkä huomaisi mitään? Pakkohan sen on uskoa, tyhmän selän :) Ja sitten se rauhoittuu lopullisesti kun pääsee mukavan fysioterapeutin käsittelyyn.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus