Tuomio

  • Rujokki

Tai miksikähän sitä sanoisi... Fysiatri luki magneettikuvat ja totesi selkäkivun aiheuttajaksi ikäkulumisen. Niin kuin ei tuota olisi jo valmiiksi tiennyt (tuli mieleeni, että onko lääkäri noin sanoessaan tositosi neuvoton eikä tiedä miten tutkimuksia voi jatkaa). Niin tai näin, lähetteen kanssa fysikaaliseen hoitoon ja sitä rataa. Hitsiläinen. Tässä vaiheessa pitäisi uskoa että hoidosta on ehdottomasti apua ja sen avulla paranee; ellei usko, ei paranemisesta ole takeita...

En tokikaan vähättele sitä, miten helpottunut olen siitä, ettei rangassa ollut murtumaa/pullistumaa! Sitä paitsi selkäni ollessa tutkimuksen alla työlistalle tuli paljon muutakin. Esim. nyt kiinnostaa aamulabran lisäkilpparitulokset ensi viikolla. Yksi asia johtaa toiseen jne...

No, paljoa ei innosta ajatus ke töihinpaluusta: täysi päivä päätteellä istuen ei naurata, jos jo nyt viiden minuutin normi-istuminen raatelee (istunkin kotona ollessani soffanojatuolissani poikittain, jalat selkänojan yli). Yritän ottaa esinaiseni palaveriin ja selvittää, mikä minulle olisi näissä olosuhteissa paras vaihtoehto - niin itseni kuin työporukankin vuoksi.

2 kommenttia

Rujokki

18.6.2011 22:41

Tää on monen vaikea käsittää, mut: juuri tällä hetkellä työ ei voi olla seisoma- eikä istumatyötä, sillä paikoillaan oleminen on se myrkky! Joillakin töissä on käytössä sähköinen, säädettävä seisontapöytä, mut ei siitä nyt ole avuksi. Käyn fysikaalisjakson läpi ja mietin tilanteen sen jälkeen. Kiitos kannustuksesta, ja katson auringonlaskua heti kun kirkastuu!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus