Meinasi mennä harakoille...

  • Rujokki

... koko päivitysjuttu. Sivusto on saanut uuden, tosi miellyttävän ja modernin lookin - samalla kuitenkin aiempi helppo 'lisäys'-linkki oli piilotettu. Melkein jo pelästyin, tähänkö tämä päättyi. Aivan sattumalta hiirulainen osui oikeaan paikkaan, ja: täällä ollahan taas.

Hyvä että juuri tällaisena iltana joutui pähkäilemään moista, sillä mitään varsinaista asiantynkää ei tässä ole. Kunhan tavanomaista ns. tajunnanvirtaa (josta sanasta en varsin tykkää). Pähkäilenpä tulevaa viikonloppua, joka on jälleen kerran tiukahko, jo kolmas vkl peräkkäin.

Tiukkaa on ollut työviikkokin. Aamusta esinaisemme piipahti selän takana, ja totesin tuolloin, että kohta on teepannullinen juotu kun ei muuten puhe kulje. Kurkkua kuivasi koko ajan, ja puhelin oli vähän päästään pistettävä 'mutelle' jotta sai kulautettua rauhassa. Ei uskalla arvioidakaan, kuinka monta puhelua on pudonnut. Kun ei kerkeä, ei kerkeä.

Depeche Mode - Personal Jesus mahtava kappale!
http://youtu.be/cNd4eocq2K0

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus