Taas oli kiva vkl

  • Rujokki

... joskin ohjelmaa oli yli oman tarpeen. Läksin töistä suoraan baanalle, ja ajelin Tampereelle. Sukulaistäti siellä jo vartosi, ja meillä oli oikein mukava ilta, molemmilla sukkaneule käsissä :) Olin niin kuittiväsy, että nukahdettuani unta riitti tajuttomaksi asti.

Lauantaina käytiin tädin asioilla, ja sitten oli vuorossa Kädentaidon messut. Ovella oli iskeä paniikki, sillä väkeä oli mielettömästi. Mihin tahansa silmänsä käänsi, joka puolella ihmisiä tuli kohti, käveli ohi, ohitti takaa tai edestä. Tovin ovipieleen nojaamisen jälkeen tilanne rauhoittui ja sukelsin sekaan. Tarjontaa oli järkyttävä määrä, ja mikä parasta: se oli tasokkaampaa kuin moniin vuosiin muistan nähneeni.

Messuilta suunnistin naapurikaupunkiin hyvän kaverini luo, ja juttu jatkui kuin ei taukoa edellisestä näkemisestä olisi ollutkaan. Juttua riitti aamuyöhön asti... Aamupäivällä käytiin näpsimässä ekat talvikuvat, ja sitten oli kotiin lähdön aika. Tuhatta ja sataa kotiin, pikaevästä ja kaupunkiin, johon oli sovittu leffareissu. Hyvä, ruotsalainen elokuva.

Melko täydellinen vkl, 10+

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus