Mielenkiintoinen kokous

  • Rujokki

Tämä päivä oli jälleen minuuttiaikataulutettu. Töiden jälkeen reilun sadan aluelehden jako lähikerrostaloihin (4 krs ilman hissiä apuva), sitten vartin syvät nokoset ja kokoukseen. Kokous oli tosi mielenkiintoinen: alueellista ryhmäkorjausmallia ja siihen liittyvää päivitettyä tietoa. En käsitä, miksi meidän talostamme ei ollut muita mukana, kysymys on sentään yhteisestä hyvästä?

Oikein tottakin; ARKO on täysipäisten hommaa, sillä siinä jää pois niin paljon päänsärkyä kun eri työvaiheet suunnittelusta alkaen voi jättää osaaviin käsiin. Myös lopulliset kulut jonkin verran pienenevät, jos tietyt työvaiheet voi jakaa usean taloyhtiön kesken so. hommat tehdään 'tukussa'.

Voi jummi. No, nyt on hyvä mieli, sillä oli ilo nähdä muita samanmielisiä ja sellaisia, jotka jo ovat päässeet hyvään alkuun tässä urakassa. En vielä pistä rukkasia naulaan: laitoin juuri kyselyn hallitustovereille...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus