Lepo

  • Rujokki

... voi ihmettä kun helpottaa taas perjantai... Ei vanha enää pysy vauhdissa mukana; ja, vaikka menot ovat pääsääntöisesti mukavia, energiaa niissä kuluu. Tämä ilta on viikon ensimmäinen vapaa. Tietääkseni viikonloppuna ei ole mitään, sekin tuntuu hyvältä. Ei mitään - niin paitsi maan kääntöä.

Paljon on suunnitelmiakin, joita jaksaessani jatkokehitän. Muun muassa aion rakentaa itse luontipuuni, eli sen värkin jolla loimet tehdään. Aie on viimeistelyä eli tekoa vaille valmis. Tulin päätelmään, että muuten en saa lointa tehtyä, sillä kudonta-asemat menevät kiinni jo neljältä. Rautakaupasta kakkoskakkosta (teen kevytversion) ja kulmarautoja...

Keskimmäiseni tilasi kinthaat. Tarvikkeet jo on, enää etsin aikaa ja inspiraatiota. En osaa neuloa telkkaria katsoessa, ja jos siitä on kiinni, eivät valmistuisikaan ikinä, sillä tällä viikolla on eka kertaa töllö auki. Eli, nyt maajussille morsianta katsomaan :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus