Mieli järkkyy

  • Rujokki

... aika herkästi, näemmä. Olin eilen Skypessä ystäväni kanssa; meitä yhdistää se, että meillä on sama exä. Hän erosi hiukan ennen kuin minä tulin kuvioihin, ja oma eronihan oli 2006. Ystävystyimme tämän naisen kanssa viimeisenä vuotena siellä (300km päässä) ollessani, ja olemme jatkaneet viestitystä tänne palattuanikin.

Hän sai jo liittonsa aikana mielialalääkityksen, johtuen exämme vaikeasta luonteesta ja sen vaikutuksesta yhteiselämään. Lääkityksen lisäksi hän käy terapiassa ja voi jatkuvasti huonosti. Itse olin myös vuoden verran lääkekuurilla, jonka kuitenkin lopetin heti sieltä lähdettyäni; päätin etten mokoman pskan takia myrkytä itseäni.

Mikä sitten eilen sai järkyksiin? Kerroin hänelle eilen saamastani paketista, missä ei sinänsä ollut hänellekään mitään uutta; olemme ennenkin käsitelleet näitä aiheita so. 'leluja'. Koetin jälleen kerran saada hänet vakuuttumaan siitä, että satunnainenkin oksitosiiniannos (kaikki tietänevät oksitosiinin?) keventää hetkellisesti oloa. Ja että näitä annostuksia voi saada mm. näiden 'lelujen' avulla, jos ei oikeaan seksiin ole haluja tai mahdollisuutta (tätä keinoa käytin jo siellä ollessani, yhteiselämän vaikeina päivinä).

Johon ystäväni lakonisesti kirjoitti, että masennusta hoidetaan lääkkeillä ja terapialla. Ei r-nkkaamalla. Piste. Tämä oli se hetki, jolloin järkytyin; en ollut ajatellut asiaa tältä näkökantilta. Tai käyttänyt tätä sanaa. Nyt en tiedä, mikä olen: pervo vai omaehtoista vaihtoehtohoitoa käyttävä.

Tämä päivä on mennyt välillä tippa silmäkulmassa, välillä raivona. On vaikeaa, kun ei voi kenenkään kanssa keskustella tällaisesta aiheesta; ellen sitten mene alakerran pubiin kyselemään...

3 kommenttia

pikkuinen1

26.1.2008 18:38

No jos on masentunut ei tee mieli oikein mitään...ja ehdotuksetkin voi vaan loukata silloin...kokemusta on...vaikka ne olisivat hyvääkin tarkoittavia...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rujokki

26.1.2008 19:12

Masennuksia ja sen asteita on erilaisia; koska kyseinen henkilö on tärkeä ystävänä, kärsin hänen masiksestaan ja koetan näillä vähäisillä keinoilla saada häntä eteenpäin, pois exämme vaikutusvallasta joka yhä pitää häntä otteessaan. Tällä kerralla olin varmaan väärässä, ja samalla putosin itse askeleen verran samaan suohon.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus