Orientoituminen

  • Rujokki

...vapaapäiviin vei toista tuntia; nyt se tuntuu jälleen todelta. Ostokset ovat kaapeissa, kotirytkyt päällä ja posti lajiteltu: pojan kirjeet hyllylle, laskut lokeroon, ilmaisjakelut saunaan (odottamaan seuraavaa saunomiskertaa) ja kauan odottamani paketti odottamaan muuten vain sopivaa hetkeä ;)

Lunta tuiskuttaa kuin itänaapurin elokuvissa ja tuvassa on lämmintä. Ollapa vielä takka tms tulisija räiskymässä, olisi lähes täydellistä. Täydelliseksi fiilis tulisi, jos sen voisi jakaa jonkun kanssa. Totta on, kun sanotaan että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo; jos omaa hyvää oloa ei voi välittää kenellekään tiedoksi, tuntuu jollain lailla haaskuulta.

Perjantai-illan koetan pitkittää mahdollisimman myöhään, viikonloppu tuntuu siten kestävän pitempään... jotain pientä sievää, vähäkalorista syötävää, viiniä muutama lasillinen, ehkä hiukan chattailua tai muuta viestitystä. Siinä se.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus