Mikähän jumittaa

  • Rujokki

... kun lavat ovat aivan koppurassa? Moniin aikoihin ei ole ollut tällaista jumitusta, eikä pitäisikään sillä salilla tulee tehtyä passelit tykyharjoitteet kolmesti viikossa. Jumitus ja jomotus alkaa olkapäistä siirtyen lapoihin ja käsivarsiinkin. Noh, jospa illan saunominen helpottaisi tilannetta.

Ikäneito tuli pestyä talven tervasta, ja tulihan hänestä aivan omanvärisensä. En ole hänelle uskaltanut kertoa, että vaivihkaa koetan etsiä uutta käytettyä... On niin mainio kulkupeli ja vie niin sievästi, ettei oikeastaan raskisi luopua. Seuraajansa löytyminen on toisaalta täysin onnenkantamoisen päässä, joten ei suotta viitsi pahoittaa mieltään.

Taidanpa vielä käydä putsailemassa porrasedustaa lumista ja jäistä. Illalla odotettavissa saunavieras ja mukavaa seukkaamista. Sitä ennen on otettava ainakin tunnin päikkärit, sillä viime yö tuli chattailtua reissukaverin kanssa aamupuolelle asti - ja huomaamatta tyhjennettyä muutamakin viinilasillinen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus