Loivaa flunssailua?

  • Rujokki

... ainakin fiilis on ollut sellainen jo kolmatta päivää. Eilinen työpäivä meni tyyliin "tillintallin" eli jokseenkin hämärissä merkeissä, tänä aamuna havaittavissa hiukkaista lämpöä. Tuhtia lääkitystä eli auringonhattu-uutetta ja nokkatroppeja. Pienoinen epäilys, että näin vain kituu ennen kuin vaara on ohi, mutta ehkä kannattaa ottaa riski mieluummin kuin TosiFlunssa?

Hitsiläinen miten oli raskasta lunta eilen luotavaksi oveni edestä! Onneksi möörönköörö putsasi tienpätkän vielä myöhään illalla, joten isoa syyllisyyttä ei tarvitse kantaa. Kevättä on runsain mitoin ilmassa, ja ulko-ovikin selkosen selällään koska petaukset ovat oven päällä tuulettumassa.

Illan Ruusulinnan-keikka jää kyllä toiseen kertaan, mutta onhan siellä hyviä esiintyjiä varsin usein. Olisi ollut kiva kokeilla ennen kurssille menoa, kuinka askeleet ja otteet sopivat yhteen :) Ei tiedä, josko mieli tästä vielä muuttuu ja tuleekin yllätyslähtö, joten taidanpa tsekata tanssivermeet kuntoon.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus