Mitähän sitä

  • Rujokki

... tekisi näin viikonlopun iloksi ja kunniaksi? On täysin vapaa ilta eikä mitään velvoitteita, huvituksista puhumattakaan. Sepä onkin täyttä huvia. Puolikkaan pakastepizzan ja puolikkaan tunnin päikkäreiden jälkeen on jokseenkin relaksoitunut ja hyvä mieli. Pitkänpitkästä aikaa tuli lueskeltua telkkariohjelmiakin, ja hyvältä tuntui ettei sieltäkään tule mitään must-juttua.

Lauantaina jokatoisviikkoinen siivous - toivon ainakin. Siis toivon että tulee raivattua isoimmat villakoirat huitsulaan ja tasoja tyhjiksi. Tätä piuhaviidakkoa! Mustia johtokieppejä mihin silmä vain osuukaan. Ajatella: ennen oli olemassa vain niitä piuhoja, jotka menivät laitteesta verkkoon. Nyt on jos jonkinlaista kaapelia ja usbia.

Illaksi sitten saunomista ja hyvää seuraa. Sunnuntaina mahdollisesti samassa seurassa käynti paikallisessa eläintarhassa ja sitä ennen pojun matsiin vientiä. Saattaa tulla mukava pyhäpäivä?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus