Mitäpä tässä

  • Rujokki

... erikoista. Viikonloppu mennyt ensin lauantaina mökkeröisen tiimoilla puuhastellen; vintiltä löytyi pari lisämattoa, ikkunat tuli pestyä ja pari lehtikasaa muodostui pihalle. Illanpuolesta kassin pakkaus ja keula kohti naapurikuntaa. Tanssikeikka jäi vain pariin tuntiin, sillä molemmat oltiin hiukan vaivaisia eikä riehakas liikuntamuoto oikein iskenyt.

Nukkumaanmeno siirtyi kuitenkin sunnuntain puolelle klo yhteen, ja vähänpä jännitti miten unentulon käy. Ja kas: sain ennätyshyvät unet sekä laadultaan että määrältään.Kasin jälkeen eka heräys ja alkuaamiainen. Puolilta päivän toinen heräys ja varsinainen aamiainen. Yhteenlaskien unitunteja tuli about 8h? Niinpä olo on ollut virkeän hyväntuulinen koko päivän.

Laiteltiin viiden litran kattilallinen Oikeaa Lihakeittoa ja pannaria - itse lähinnä ohjeistin ja tein ns. apuhommia ystäväni toimiessa kokkiharjoittelijana. Ja, kuten aina, keitosta tuli syötävän hyvää! Tutustuin myös muutamaan hänen melkeinsukulaiseensa, ja siinä vaiheessa kello oli (talviajasta huolimatta) niin paljon, että sovittiin minun jäävän toiseksikin yöksi tänne. Koiruus lenkitettiin, ja sain selkäni kipeäksi... Josta muistui mieleen että selkätreenit olivat vielä tekemättä. Viikonlopun saldo: hyvää seuraa, mukavaa liikuntaa ja paljon unta!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus