Muuta asiaa

  • Rujokki

Piti ottaa näppis käsiin johtuen blogista jonka hetki sitten luin. Tekstin aihe oli tutunomaista, ja sai jälleenkerrantaas ajattelemaan omaa kohtaloani.

Edellisen elämäni avo, jonka vaikutuspiirissä olin 4 vuotta, ja josta erosta on kohta 3 vuotta. Avon avioexä ollut samassa vaikutuspiirissä ensin kymmenisen vuotta ja eron jälkeen 7v. Me olemme keskenämme ystäviä. Meitä yhdistää oma mitättömyytemme, jonka aikaansai yhteinen exämme; tyyppi, joka kykeni riistämään ihmisarvon ja kaiken sen millä ihminen itsensä arvottaa, sekä onnistui vakuuttamaan omasta pahuudestamme.

Meitä yhdistää myös se, että tyypin aivopesun vuoksi emme ole löytäneet entistä itseämme ja olemme kohtalaisen hukassa tässä maailmassa. Itsensä hukannut ihminen on täysin yksin, sillä häneltä puuttuvat luottamuksen rakentamiseen tarvittavat ainesosat: varmuus omasta kelvollisuudesta ja siitä, että omaa jotain arvokasta muille annettavaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus