Loppuuko loma kesken...

  • Rujokki

... kaikesta huolimatta. Nähtävästi on helppo tottua tällaiseen kiireettömään elämänrytmiin, jota eivät määritä sen paremmin aamuherätykset kuin aikaisen nukkumaanmenon pakollisuuskaan. On ollut mukava pitää pitkää aamurupeamaa kaikessa rauhassa, samoin mennä nukkumaan vasta kun siltä tuntuu.

Aikaansaannokset? Eipä voi kehua; loimenluontivärkki on viimeistelyä vaille valmis, joskin ensin luulin ehtiväni tehdä loimen sekä rakentaa sen puihin. Ompelukonetta olen käytellyt, sekä toimittanut keskimmäiselle tavaroita. Niin, ja tulipa käytyä ulkomaillakin (Tallinnassa) sekä sen päälle klubikeikalla paikallisessa. Yksikään päivä ei ole käynyt liian pitkäksi.

Arki alkaa tiistaina, onneksi ei vielä huomenna. Sinänsä järkevää: jos voi aloittaa lomansa jo perjantaipäivästä ja päättää sen maanantaihin, loma saattaa tuntua ennätyspitkältä. Nettiäkään en ole ehtinyt käyttää kuin pikkiriikkisen, sillä mokkula on ollut enimmäkseen pojulla. Sinänsä ei huono juttu; olenpa saanut tehtyä sellaisia juttujakin (siivousta) jotka olisivat muuten jääneet hoitamatta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus