Napit vaihtoon

  • Rujokki

... kauanpa tätä iloa kesti. Kipupolin ekat napit vaihtuivat jo keväällä, tänään päätettiin ottaa kokeiltavaksi jälleenkerrantaas uutta troppia. Jospa uudet kujeet pitäisivät mahan kunnossa ettei siihen tarvitsisi omia troppejaan. Tätä nykyä kun meikä asioi eriön tuhdimmassa osassa vain joka toinen päivä, ja sekin napeilla aikaansaatuna. On jokseenkin ähkynpaksunällöttävä olo.

Tärkeintä toki on, että jo monta kuukautta on voinut treenata kunnolla, ja että kivunhäilähdykset ovat enimmäkseen ohimeneviä. Työpaikan sähköpöytä toki nousee pari kertaa päivässä, ja yöllä on vaihdettava nukkuasentoa kun lonkkia alkaa juilia. Paino on kyllä huippulukemissaan, ja sikäli kesäkuinen kuntsaviikko ja tuloksien tarkistelu tulee vetämään vesiperän. Samoin toinen tavoite; nukkuminen ilman nappeja.

Ei mahda mitään. Kevät on kuitenkin pitkällä, ja eilen käänsin pari lapiollista syksyllä kääntämättä jäänyttä kasvimaatani. Voi miten tuntui ihmeen hyvältä! Myös putsasin yrttipläntit, joissa oregano on jo korkealla ja rakuunakin ponnistelee hienosti. Viime vkl ostos, sähkökäyttöinen moottorisaha odottaa että pääsee tositoimiin. Paappa ilmoitti että saan hakea metsään viedystä kasasta pintoja ja muita puunjalostustuotoksia. Pukki on vielä liiterissä, mutta ehkä ensi vkl pääsee täryyttämään sormensa valkoisiksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus