Nukkusaikulla

  • Rujokki

Eilen kävin työterveyshoitajan "määräämällä" lääkärin vastaanotolla (käynti pohjusti ensi viikon työterveyspalaveria joka taas on HR-päällikön "määräämä"). Käynnin tuloksena minulta lupaa kysymättä "määrätty" saikku palaveriin asti. Näissä ei siis kysytty allekirjoittaneen suostumusta kuin nimellisesti. Saikku tuli nukkumista varten.

Etoo ajatus koko palaverista, sillä jo koettujen pomopalavereiden tiimoilta tiedän, ettei todellista kohennuskeinoa työhöni ole olemassa. 2011 selkäjuttu oli toinen: palaverissa löytyi yksinkertaiset keinot, joiden ansiosta palauduin työelämään ja motivoiduin jälleen. Tämänkertaisen ongelman syyt ovat syvemmässä: liikaa liian huonosti perehdytettyä työtä.

Koetan saada syyllistymisen tunteen karistettua, nauttia näistä kauniista kevätpäivistä, nukkua aina kun voin, puuhastella kaikkea pientä kivaa. Jo aloitin: huonekasvit on mullitettu ja siemeniä pistetty itämään. Ovat sellaisia puuhia, joissa mieli lepää ja ajatus rauhoittuu. Toisaalta tulee myös ajateltua monenmoista. Nyt funtsin ystävääni, joka on jaksanut jo kaksi vuotta tukea krempoissani, vaikka olen ajoittain ollut väsymykseni vuoksi varsin ärhäkkä. Hän oli ke-saunomassa ja lähti aamulla; pistin hänelle sekä tekstarin että spostin näiden ajatuksieni pohjalta.

4 kommenttia

Franny_Berry

18.4.2013 21:49

Nii-i... Ihminen ei vaan ole kone. Eikä tarvitsekaan olla. Hämmentävän sokeita pomoja, jos saikuttavat vaan tekemättä syille mitään.

No. Miksei se ystävä ole hankkinut sulle kihlasormusta? :) Kysyn vaan, koska kihlauksia on tänä vuonna ollut (ainakin mun näköpiirissä) enemmän kuin 20 vuoteen yhteensä! Hyvä aika repäistä... ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rujokki

19.4.2013 09:37

Joopa, F_B, ei olla koneita. Ihmisen on itsensäkin joskus vaikea sitä tajuta, vaikka tekeminen olisi mielekästä ja loppuun palaminen tavallaan ymmärtämättömyyttään aiheutettu. Kropan kuuntelu ja sen viestien oivallus, sillä voisi ehkäistä ennalta. Kai. Toinen juttu on, jos kuten meikällä, työnteon määrä ei ole itsestä kiinni ja työn teettäjät eivät tajua ylittäneensä sopivat rajat. Oikeanlainen teettäjä hoksaa alkaa suitsia teettoa ja työntekijä ehkä näin "pelastuu". Mut kuten nyt, teettäjä ei "halunnut" uskoa työn tekijää vaan määritti tämän osaamattomaksi luuseriksi, "joka ei ehkä ole sopivassa tehtävässä". Tämän olen kuullut itse ao. Pomon suusta.

En tiedä, onko minulla edes oikeus kieltäytyä menemästä kun kutsu "tulepas käymään minun huoneessani" kuuluu. Siellä ollaan kahden kesken, ja sanotut asiat vain meidän kuultavissa, ei todistajia mahdollisille epäasiallisuuksille?

Kihlat? Mitä ne on? Vitsi. Pariin kertaan, kun on ollut jokin kiva tai muuten sopiva pvm olen tätä kainosti ehdottanut, ilman tulosta. Ei liene kihlautuvaa lajia tämä :) Mut miten osasitkin kysyä, sillä: exavioliitossa ei ollut meillä mitään sormuksia, ei myöskään exavoliitossa. Niinpä elän toivossa että mikäli tämä ihminen jaksaa kanssani, vielä haluaa rinkulat keskenämme vaihtaa. Sitä odotellessa...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Franny_Berry

20.4.2013 09:42

Kahdenkeskisiä keskusteluja... Kuulostaa kovin kierolta paikalta. Sorry.

Miten osasinkaan kysyä... Noh, mulla on usein taito lukea rivien väleistä ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus