Päänsärky

  • Rujokki

No niin, kotihommat on tehty ja voi ajatella nukkumaanmenoa. Päivä on ollut jälleen tiivistahtinen, joten unitila houkuttelee kovin. Hetki sitten palasin vanhuksieni luota; sitä ennen esikoinen kävi luonani syömässä ja päivittämässä minut ajan tasalle; sitä ennen olin kääntämässä maata muutaman tunnin ajan; ja sitä ennen vietin ihanan viipyvän sunnuntaiaamun Hesarin sekä aamiaisen parissa. Parhaat aamiaiskaverit...

Hyvä oli, että poju tuli; pää oli jo yhtä tohjoa ja jomotusta. Ei taida tämäkään kuuri auttaa vaan joudun palaamaan Husiin. Särky ei onneksi ole kovin voimakas, sillä muutoin tulisin hulluksi 24h vaivastani. Nappi pitänee kuitenkin ottaa, jotta saa yönsä nukuttua riittävän levollisesti.

Kauan kestää, ennen kuin alakerran kapakan tuolinjalat tossutetaan; reilu kuukausi sitten siitä eka kerran mainitsin. Kolina on aika ajoin sietämätön; talon rungon / piipun kautta äänet tulevat suoraan makkariin. Taidan olla vähän huonolla tuulella tällä hetkellä... sitä se teettää, päänsärky.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus