Päivitystä

  • Rujokki

Mitä kaikkea lienee tapahtunutkaan viimeisen kahden (!) viikon aikana. On kyllä liian vaikea tehtävä toteutettavaksi, sillä koko ajan on tullut olluksi liikkeessä, tai sitten muuten työntyngässä kiinni. Maankääntö tosin jäi edelliseen viestiin...

... sillä päänsärky äityi niin, että Husin päivystyksestä sain lääkityksen, joka onneksi on ollut täsmähoitoa ja päänsärky nyt pois. Ehkä tulevana viikonloppuna taas lapio heiluu tomerasti ja maa kääntyy sekä rikkakasvit saavat kyytiä. Kun vain olisi sateeton vkl. Sateella ei kertakaikkiaan voi tehdä mitään palstalla, oli sadekamppeet niskassa tai ei.

Eilen sain viimein äänet pelittämään kannettavassani, ja olenkin tänään kuunnellut maailmanradioiden ooppera-antia. Sunnuntaina olin Iltapäiväkonsertissa, jossa kuultiin italialaisia aarioita, nam. Tänä aamuna olin latomossa katsomassa silmä tarkkana, kun aluelehteä valmisteltiin painoa varten. Kiitos esimiehelle, kun laski minut tämän harrastukseni pariin koko aamuksi. Töiden jälkeen kävin hakemassa viininkäymispakkauksen, ja ilta meni omenoita peratessa ja viinisammiota viritellessä. Jouluviini lähtee tulemaan yes!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus