Päättyi tämäkin viikonloppu

  • Rujokki

Pääsin lähes tavoitteeseeni: sain käännettyä uuden puolikkaani loppuun!!! Yhteenlaskien n. 17 kuutiota on tullut nostettua, käännettyä ja putsattua viime syksystä tähän päivään mennessä. Ei paha! Olo on kuin Niskavuoren emännällä: kyllä tässä pärjätään (vaikka välillä olikin renginkaipuu...)! Penkkien teko jäi vielä tuleville viikonlopuille. Ei sekään ihan kevyttä ole: kyyköttäminen ja taimien sovittaminen multaan käy selän päälle.

Ulkoilmassa olo on ihan toista kuin kylmänä vuodenaikana; silloin se on pakkovääntöä, nyt ei saisi millään lähtemään sisätiloihin. Kohta on look kuin pilkkijällä: naama ruskea ja kaulasta alaspäin maidonvalkoinen. Ei haittaa, en minä nakuna esiinny julkisilla paikoilla kuitenkaan. Ainakaan ennen kuin nämä ylimääräiset sentit ovat sulaneet.

Siinä onkin pohtimista kuinka ne saisi lähtemään. Tyystin syömättä ei voi olla tai putoaa kelkasta. Liikkumiseksi riittää työ- ja muiden matkojen fillarointi. Omasta omituisesta mielestäni jotain on pielessä kun sisäinen tilavuus ja sitä kautta ulkoinen ympärysmitta sen kuin laajenee...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus