Palattu

  • Rujokki

Tallinnan-reissu takana, samoin valvottu, uneton yö. Unenpuutteen syy tuntematon. Hytti oli ok ja hyvin ilmastoitu, eikä kaverikaan kuorsannut tai käytävältä kuulunut humalikkaiden horinoita. Yö vaan meni ihmetellessä. Aamuolo oli hiukka pöllähtänyt, mut päivä meni raikkaasti aamusta iltaan, ja vielä paluuterminaalissa oli pirtsakka olo. Saimme takuukyydin kotiin, ja harmitti kun oltiin vesiselvinä - kerrankin kun oli kyyti!

Lahden takana tuli ulkoiltua koko päivä. Ystäväni oli näissä merkeissä siellä ekaa kertaa, enkä itsekään enää muistanut hyviä käyntipaikkoja. Toivottavasti päästään lähtemään toisen kerran, ja silloin laajentamaan tutkimusaluetta hiukan kauemmas. Vanhan kaupungin turistirysä on nähty, ja mielisi nähdä tavallista eestiläiselämää.

Katti istui ulko-ovella, ruoka- ja vesikuppi tyhjinä. Ahmaisi muutaman suullisen papujaan ja läksi ulos etsimään jälkiruokaa (?). Ilta pimenee ja kohta pöllähdän vierashuoneen vuoteelle uinumaan. Huominen on onneksi tyhjä päivä, mut keskiviikolle olisi luvassa Treelle lähtö, tädin 85-vuotispäiville. Jaksanko istua parituntisen mennen tullen???

Tallinna 25.7.2011
Tallinna 25.7.2011
Tallinna 25.7.2011
Tallinna 25.7.2011

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus