Saunan lämpiämistä odotellessa

  • Rujokki

Tuli kaipuu lämpöön so. saunan lauteille. Kämppä on viileänkalsa, eivätkä villasukatkaan riitä peruslämpimän ylläpitämiseen. Sitä paitsi, saunassa saa ehkä nämä selkään suivaantuneet ajatuksensa takaisin pluspuolellle.

Magneettikuvauksessa ei erityistä ilmennyt, eli jälleen lähtötilanteessa. Murtuma olisi ollut kurja juttu, joten ei isosti harmita. Pistin tekstaria "henkilökohtaiselle" fysterilleni, ja hän soittikin puolilta päivin. Sain jälleen uuden treeniohjeen, jota parin tunnin välein olen koettanut toteuttaa. Toistaiseksi tuntuu vain ikävältä, joten saa nähdä uskaltaako jatkaa.

Ystävä tekstasi "hupi"reissultaan (näitä tekstareita grrr-rr) ja kyseli samalla vointiani. Kerrottuani tilanteen ja turhautumiseni, hän viesti takaisin jotta: "Tuo on asennekysymys; säädä asennettasi". Höh. Jos tilanne on se, että kipu pysyy pois maaten/touhuten ja palaa heti kun pysähtyy, eikä iän kaiken jaksa maata/touhuta, niin onhan se tietysti asennekysymys jos tympii?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus