Huomenna

  • Rujokki

: paastolabra, fysiatri, pankkipaprut systiltä äirelle, katsastus - eikä kello ole vielä 12!!! Tulikohan ahnehdittua liikaa aamupäivälle? Palattua kuusenkerkkämetsälle, jotta saa siirapit tehtyä tänäkin suvena. Pieni tilaus tuli jo pari viikkoa sitten.

Kaveri tuli eilen rättipoikkiväsyneenä reissulta ja jäi yöksi. Tekstailtiin ensin, ja vastasin yhteen jotta "sitä kai saa mitä tilaa", eli jos on ollut rillumarei edellisen yön, ja unet jääneet vähille, niin kai sitä (tällä iällä) voi sanoakin olevansa väsynyt? Eli, tavallaan myötätuntoa ei tältä taholta heru - vaikka toki väsyn ymmärtääkin.

Itse fundeerasin tänään, jotta tämä selkäjuttu voi olla vaikka psykosomaattista? Kun töissä tuntee ei-jaksavansa ja olevansa sikäli riittämätön, saattaahan se näkyä fyysisenä kipuna? Toistaiseksi ei mitään tietoa ole kivun aiheuttajasta, joten... Ei kyllä uskalla esinaiselle tästä hiiskahtaa, jottei ota liian tosissaan ja ala miettiä "lopullista" ratkaisua. Olenhan nimittäin silloin se "heikoin lenkki" ja riski muulle populalle :(

2 kommenttia

Rujokki

17.6.2011 15:43

Niinpä, FB, kukaan ei ole korvaamaton - mut mulle työ on korvaamaton eikä uuden paikan etsintä näillä kymmenillä innosta yhtään. Mikäli sopivaa tulisi nurkan takaa, saattaisin harkitakin :) Lähete fysikaaliseen ja ke duuniin, näillä mennähän...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus