Selkää

  • Rujokki

... yhä vain. Kipuisan selän varominen aiheutti säryt myös lonkissa :( ja aamun yritys tehdä töitä jäi muutamaan tuntiin. Tosin heti aamusta oli fysioterapeutti, sitten lounasaikaan spirometria jonka jälkeen pyyhälsin selkäröntgeniin. Se vähä aika minkä työasemalla ehti olla, oli vuoroon istumista, vuoroon tanssahtelua kun särki jumalattomasti. Nyt ti-ke saikulla, ja ke tt-lääkärille.

Kaverilla hiukan sama tilanne, hän on oman kuntansa sairaalassa odottamassa huomista lääkäritutkintaa. Kipuhuumetta on kuulemma saanut, mutta muuten on hämillään kun ei tiedä mitään tulevasta. Huoh.

Kämppä oli kuin hulabaloon jäljiltä, sillä sairaankuljettajilla oli selkeästi ollut ongelmia saada iso mies täältä ulos. Matot sekä sohva siirretty ja kuraisia jälkiä matoissa. Ei haittaa, pääasia että homma toimi. Nuoriso tuli hakemaan iskänsä auton sekä tänne jääneet tavarat iltapäivällä. Nyt enää odotellaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus