Erilainen vkl

  • Rujokki

... taas kerran. Ensin jännitin selkän kestoa jos vaikka tansseihin tulisi lähtö. Tuntui niin hyvältä, että lähdettiinkin lähilavalle. Kurssilla opittuja kiemuroita ei kuitenkaan arvannut soveltaa käytäntöön, vaan mentiin pääsääntöisesti perusaskelilla, loivasti varioiden. Kivaa oli, ja tanssitunteja tuli peräti 5h.

Aamulla tosin polvet olivat aivan pehmoiset, kuin liikaa keitettyä pastaa. 1. aamiainen, puuhastelua, nukkumista, 2. aamiainen ja kello oli hups 12. Loput kahvit juotiin ulkoportailla istuskellen auringonpaisteen hellien talven kylmästä selvinnyttä kroppaa.

Mut sitten. Ryhdyttiin kaadettujen puiden pilkkomiseen. Kirves oli historiallinen esine, mutta pääteltiin sen olevan toimintakykyinen. Ensimmäinen pölkky pieneni näppärästi. Toinen hakkuupölkylle, kirves ylös ja ai hurja. Kaverilla prakasi selkä. Tässä nyt ollaan. Toinen vuoteessa eikä pääse kääntymään tai liikkumaan jotta saataisiin hänet autoon ja kotiin. Ihmetellään loppu ilta tässä...

2 kommenttia

Rujokki

17.4.2011 18:47

Tulit takaisin? Tanssiminen on ehdottomasti yksi parhaista liikuntamuodoista, kyllä! Nuoruuden innolla jaksaa monta tuntia... Selkäpotilas taitaa jäädä tähän yöksi, ellei pikaista muutosta tänä iltana tapahdu...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus