Ti, toka viikko

  • Rujokki

Takana hurja päivä. Puolilta päivin tuntui että putoaa polvilleen kun ei reisissä ollut tuntoa ja sitten tunnottomuus siirtyi pohkeisiinkin. Ei mitään vakavaa: tunnottomuus aiheutui suorituskykytestistä. Ensin aamutuimaan kasilta oli kohtalaisen kova aamujumppa, jossa sivuaskellus aiheutti lonkkiin kiputilan... Ei olisi onnistunut enää edellisillan A- ja V-kuviot. Oli kuitenkin ihan kivaa heilua :) Rauhallista sen sijaan oli psykologin ryhmis, jossa tutkailtiin stressiä sen joka puolelta.

Muut menivät lämmittelemään ja kuntosalille, kun itse kävin yksityisajallani. Ehdin lämmittelyn hännille, ja vielä salillekin. Hillittyä treenaamista iltapäivän testin vuoksi. Lounaan jälkeen sitten raakaa repimistä, josta huomenna saadaan tulokset. Testiä seurasi ryhmähieronta - ei sitä miltä kuulostaa, vaan piikkipalloilla tehtiin parityötä. Maanantain kävelytestin tulokset saatiin fysioterapeutin ryhmiksessä, jossa aiheena oli: liikunta. Nuori tytönhupakko koetti innostaa meitä vanhuksia kuntoilemaan... ihan kuin nämä selkäkivut olisivat kuntoilun puutteesta aiheutuneita tms. Höh.

Loppupäivä meni vahingossa ihan jouten; vesipeti ei innostanut joten "myin" aikani kaverille. Ensin tuumasin pistäytyä altaassa, mutta senpäiväisesti kiusatut jalkani pistivät harkitsemaan. Tsekkaan illan musiikkitarjonnan vielä ennen nukkumaanmenoa. Huomenna jälleen aamukasilta eka ohjelma.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus