Ma, toka viikko

  • Rujokki

Saatiin nukkua/levätä ruhtinaallisen pitkään: eka ohjelma sauvakävely alkoi vasta ysiltä. Oli hieno maanantaisää: aurinko paistoi ja maa oli miltei valkoinen. Pururata tosin pehmoinen ja märkä... Reilun 3 km:n jälkeen tsekattiin torstaiksi suunnitellun hiihtoputkireissun varusteita, ja sitten pyysin ja sain hoitoa lonkkaa vaivaavaan kipuun: ensin kylmähoitoa ja sitten kipulaastarit.

Seuraava ohjelma oli vasta ip, joten tein kuntosalikiekan yläkropalle. Lounaasta seuraava ohjelma oli tehokasta, rytmikästä jumppaa. Meikäkin pysyi tahdissa... Uima-allas oli jaettu kahtia, sillä muutama vieras oli halunnut pelata verkkopalloa - vähän harmitti, sillä menin hyvissä ajoin tarkoituksenani uida muutama altaanpituus. Allasjumpan jälkeen saattoi jo uidakin. Iltapäivän rentoutus pidettiin vaakatasossa, mut syke sen kuin nousi ja alkoi ahistaa.

Sain neulottua aika monta varvia, ja sitten tytöt kävivät kysymässä yhteislauluiltaan. Saliin tuli vähän kerrassaan lisää yleisöä, ja viimein meitä oli oikein komea laulukööri musisoimassa trubaduurin säestämänä. Vihkosen 41 laulua olivat tuttuja, vain 1 oli vieras. Vielä viivähdimme puoli tuntia pienen punavinkkulasillisen parissa, sitten koitti ilta ja yö...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus