Tiistaina tapahtunutta

  • Rujokki

... eli eipä juuri mitään; tavanomaisia puuhasteluja. Sain viimein kompotin tehtyä, välillä autellen remppaukkoa joka tuli narinalistani kourassaan iltakuudelta. Nyt apk pysyy tukevasti paikoillaan eivätkä korit tipahda syliin. Myös sähköt lienevät lainvoimaisia sillä mikrotasoon porattiin reikä johdon ujuttamiseksi seinäpistorasiaan. Puolet listasta jäi vielä huomenna tehtäväksi.

Sain yhteyden entiseen opiskelukaveriin, joka on kuukauden verran asustanut lähimaastossa. Enää koetetaan saada aikataulutus pelittämään jotta voidaan tavata. Sinänsä hankala yhtälö: nuorilla on omat kiireensä ja menonsa, vanha ei enää jaksa repiä itseään kovin kauas. Haastattelua olisi tarkoitus pusata, omaan aluelehteemme.

Oman vuosikurssini kaveri vastasi viestiini, joskaan en saanut auttavaa vastausta kysymykseeni missä loimen voisi luoda. Sinänsä ymmärrettävän hankala tilanne jos ei kuulu kerhoihin tai vastaaviin ryhmittymiin. Ehkä pitäisi, vaikka pelkästään sen vuoksi että saisi loimia... alkaa olla jo kiire ja kylmät ilmat käsillä joten kaulaliinoja pitäisi olla tarjolla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus