Kuvioiden uusimista

  • Rujokki

... olisi hyvä ainakin harkita; alkaa tuntua, että on tullut kerättyä erilaista askarehtimista turhan paljon. Tänään viikon kolmas kokous, huomenna töistä stadiin yhtä jutunaihetta metsästämään. Perjantaina se on kuitenkin varma Stop. Silloin töistä ainoastaan kotiin.

Viime yönä sain nukuttua kunnolla (mitä nyt puoli kaksi satuin katsomaan kelloa); edelliset kaksi olivat liki unettomia. Eilen olo oli kuin puolizombiella. Lisäksi, toissa yönä pistin pitkästä aikaa tulpat korviin, ja kävi niin että aamuneljältä havahduin kun toinen tulpista oli katkennut ja sentin verran jäänyt korvakäytävään. Siinä ei sitten nukuttu enää senkään vertaa.

Aamulla lääkäriin ja setä teki hikipäässä työtä ennen kuin sai tulpan pois. Esinainen oli kuulemma vähän nikotellut kun laitoin hänelle tekstaria missä viivyn. Ei ihme. Loppupäivän korvaa aristi julmetusti. Viime yö menikin sikeästi, tulpitta. Sellaista osaa arvostaa kovasti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus