Tilipäivä...

  • Rujokki

ja tilistä jäi vain haikea muisto. En varmaan ole ainoa, jolle niin käy, joskaan tietoisuus ei paljoa lohduta. Varmuuden vuoksi kävin töistä palatessa ostamassa kaksi kassillista ruokaa, ettei ainakaan heti tarvitse kurkistella tyhjään kaappiin. Myös, kun oli vähän mäntti olo, tärväsin jäätelöpakettiin, jonka heitin huiviin lähes seisaaltani. Siinä sitten sai kärvistellä, intolerantikko kun olen. Mutta, hyvältä maistui kuitenkin.

Pankkireissu oli myös varsin antoisa. Neitonen selvitti tilanteeni nätisti ja teki lainahakupaperit kuntoon, vaikka molemmat vähän epäilimme ettei se tässä vaiheessa ole ihan järkevää. Kunhan saan opinto- ym lainat vähän matalammalle, niin laitan haun uusiksi. Joka tapauksessa tästä on lähdettävä isompaan huusholliin, joten miksi en maksaisi itselleni sitä samaa minkä vuokrakämpästä joutuisin pulittamaan?

Myös soittivat oppilaitoksesta, johon olen hakemassa parin vuoden koulutukseen. Elokuun puolella käyn paikan päällä kartoittamassa, mitä itse asiassa tarvitsen ja mihin on mahdollisuuksia. Jo ajatus, että saisi itselleen noin palkitsevan 'harrastuksen', saa mielen hyrisemään. Joten, alun kielteisestä sävystä huolimatta, olen ihan tyytyväinen tähän päivään.

Tästä on hyvä jatkaa; taidanpa puhtaaksikirjoittaa pari tuntia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus