Toinen uuraspäivä

  • Rujokki

Hmm. Kasilta aamujumppa? Haloo: minä olen osarilla eli aloitan työpäivät kello 10!!! Mentävähän se oli, ja sitä ennen käytävä aamupalalla joka muuten olisi jäänyt väliin. Jumppa oli kylläkin ensin aerobista treeniä ja sen jälkeen kuntosalin katsastusta ja kokeilua. Oli kiva huomata, että puolen vuoden tauon jälkeen osa lihaskunnosta oli vielä tallella. Vatsa- ja selkälihakset tarvitsevat tehotreeniä jotta saan ruotoni pysymään kasassa.

Treenit ovat yleensä ryhmiksiä, joskin kuntosalia koetan alkaa käyttää itseksenikin. Tänään oli oma fysiatrilla käyntini, ja ihan samaa siellä kuin aiemmilla käynneilläni muualla. Ei selkoa tai selvitystä, ainoastaan lihaskunnon vahvistamisen neuvomista. Mut kai se on vaikea arvata vikaa kun ei sitä oikeasti voi mistään löytää.

Kämppiksen kanssa menee onneksi mukavasti. Hän on itseäni kymmenisen vuotta nuorempi ja: ei kuorsaa! Mentiin tunti sitten joulukorttipajaan, ja hän jäi sinne väkertämään. Minua alkoi hetikohta ahdistaa niin kovin, että en kyennyt mihinkään. Naisia joka puolella, innokkaasti pärpättäen ja ohjaajalta neuvoja kysellen. Ei osaa sillä tavoin. Johtuneeko siitä, että on itse aikoinaan ollut ohjaamassa muita - ei joulukorttien teossa mutta muuten kädentaidoissa? Sosiaalisuuden puutetta se ei voi olla, sillä oli ihan ok katsoa muiden intoa. Huoh.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus