Kolmas päivä - lepoa

  • Rujokki

... tai ainakin tuntui levolta kun ohjelmassa ei ollut kuin pari "vakavasti otettavaa" kellonaikaa. Aamulla oli tosin ulkoilemaan lähtö heti kasilta, ja jätettiin suosiolla aamiainen sen jälkeen. Muuta ohjelmaa oli sossuohjaajan mitäänsanomaton alustus aiheesta "ajan hallinta", sekä ip allasjumppa. Vesi oli 30-asteista ja oikein miellyttävää. Jumpan jälkeen pyysin ja sain yksityisopetusta selkäuintiin, ja sekin meni oikein hienosti. Melkein innostuin. Päivän viimeinen virallinen osio oli vt-johtajan luento (apuva) vaihdevuosista!!! Meno- ja andropaussia.

Taisi olla päivän turhin tunti? Huoneeseen palattua olo oli niin ärrinpurrin, että rojahdin punkkaan. Hetkeksi. Kämppis oli käynyt hakemassa värin päähänsä ja mikä ihme sai itseni haluamaan samantapaista muutosta. Kävin varaamassa ajan huomiseksi, ja samalla otettiin respasta fillarit vuokralle ja niillä sitten kylälle. No, hiusajan vuoksi minun on käytävä omat reissut aerobiseen ja kuntosalille. Mut ei haittaa, ihan mielelläni menenkin yksin.

Kevennetyn päivällisen jälkeen ollaan vain oltu: kämppiksellä virkkuuneula ja itselläni pyöröpuikot viuhuen. Ei taideta mennä karaokea katsomaan/kuuntelemaan vaan mennään ajoissa nukkumaan. Aamulla on ennen jumpalle menoa käytävä kysymässä, josko astmaresetin uusinta onnistuisi täältä, sillä lähtöhötäkässä unohdin piipun kotiin, ja Kela ei korvaa näin nopsaan uutta (vasta joulukuun puolella saisi). Täällä on kuitenkin opaskoiria yms. astmariskejä, joten toivon että järjestyy.

2 kommenttia

lindagee

23.11.2011 22:37

Joidenkin kuntoutus- tai muiden kurssien päiväohjelmat ovat aivan hengästyttävän täyteen ahdettuja. Aikanaan kun olin muutamaan otteeseen ns. virkistyslomalla, piti herätä jo ennen aamuseitsemää, jos meinasi ehtiä käväistä aamu-uinnilla. Silloin sitä vielä moista viikon verran jaksoikin. Kurssien ohjelmaan ympätyt eri aihepiirien luennot saattoivat joskus olla todella ärsyttäviä. Muistan jonkun elämänhallinta-aiheisen jutun, jossa vetäjä toivoi mielipiteitä. Sanoin sitten rehellisen mielipiteeni: "Elämää EI VOI hallita, vaikka sellaista harhaa yleisesti tyrkytetään." No siihen lopahti sekin keskustelu, ja varmaan meni elämänhallintaoppien jakelijan päiväkin persiilleen...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus