Touhua ja tohinaa

  • Rujokki

... koko viikko. Siis aivan uskomatonta, mutta joka päivälle on ollut jotain proggista. Ei muuten, mutta kun vanha jo alkaa tuntea luissaan, ettei jaksaisi määrättömiin vaikka miten hauskaa olisikin. Tai, ehkä jaksaakin, aika näyttää miten jatkuu sama meininki.

Olen siis tavallaan täpinöissä ja otettu siitä, että ilman omaa 'otan ja lähden' -suunnitelmia viikko on ohjelmoitu. Kaikki tämä tietenkin johtuen siitä, että olen tuupannut itseni jos mihin projektiin. Kaikki kivaa ja omalla laillaan haastavaa; sikäli ainakin, että edellisen elämäni jälkeen jättämät arvet ja vauriot ovat yhä päivittäin mielessä.

Tänään siivottiin omaa ympäristöä; projekti, joka varmaan otetaan uusiksi seuraavana vuonna. Aamulla olin eka parturissa, jossa sain myytyä ilmoitustilaa luvattuani aiemmin tehdä heille näköisensä ilmoituksen. Läppäri mukana istuin väri päässäni esittelemässä aikaansaannostani, joka sitten hyväksyttiin. Yes! Olo on aika tyytyväinen :)

Ip kävin äiteen luona pre-äitienpäiväkahveilla yhtä aikaa systerien kanssa. Meillä on kaikilla omat mukulat ja siten omat aikataulutukset sunnuntaille... Vein äiteelle kieloja lahjaksi. Tykkäsi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus