Vätysti

  • Rujokki

... niin kovin on vätystänyt jo pari viikkoa, että kun tänään töistä palattuani heitin pari voikkaria ääntä kohti ja asetuin sohvalle vaaka-asentoon, olin tajuissani seuraavan kerran kahden tunnin kuluttua. Voiko tämä olla potemani viruksen jälkivaikutusta? Tunnen tapauksia, jossa ikäisteni henkilöiden peruskunto on pahan flunssan sairastumisen jälkeen pudonnut romahdusmaisesti.

Nukkuminen teki kyllä terää! Vaikka en nyt niin freesi olekaan, tuli uni tasan tarpeeseen. Onneksi tänään eikä huomennakaan ole mitään 'velvoitteita' jotka rassaisivat. Perjantaina sitten lähden töistä suoraan stadiin videokoulutukseen nam. Tänäänkin olisi ollut työkkärikurssin yksi osio, joka olisi pidetty kaupungin toisella laidalla ja sen vuoksi jätin väliin. Oli niin kylmäkin hrrr -rrr.

Aamulla pyörähdin palstan kautta, ja siellä näytti kaikki olevan kunnossa. Jännittää, miten viimeöiset kylmät ovat vaikuttaneet istutuksiin. Tulisipa jo lämmin, pitkä jakso; uskoisin jaksavani kantaa kasteluvettä tarvittavan määrän kunhan vain kasvu pääsisi alkuun...

Lepsykkä
Lepsykkä

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus