Tuleepa valvottua...

  • Rujokki

... on jo huominen eli perjantai. En vähään aikaan ole valvonut näin myöhään 'keskellä' viikkoa. Tuli vain tehtyä kaikenlaista palstalta palattua. Sain viimein kesäverhot tuunattua so. lyhennettyä ja ommeltua lenkit; mankeloin ne ja samaan syssyyn pesusta tulleet liinavaatteet.

Mihin tämä ilta oikein katosi... ei tuossa 'työ'määrässä pitäisi koko iltaa huveta. Niin, ja äsken laitoin palautetta Sinebrychoffille... onkohan kenelläkään tullut viime aikoina nautittua tölkkiolutta, jossa on metallin maku? Laskin jäljellä olevat tölkit 15 kpl, ja avatuista (ei kokonaan juoduista) on ollut ainakin 4 tlk pahanmakuista. Sitä en muista, olivatko kokonaan juodut 5 tlk kunnollisia :)

No, nyt on hyvä mennä pehkuihin; taidan virittää vekkarin varttitunnin myöhempään sillä esinainenkin tänään sanoi että voisin tulla vartin myöhempään duuniin ettei karttuisi plussia niin paljon. Mikäpä siinä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus