Unta ja akua

  • Rujokki

Olen nukkunut jo 4 yönä! Keskimäärin 9h, jotka ovat olleet niin syvää unta, ettei ennen seuraavaa petiinmenoa ole ehtinyt virota. No, keinotekoisesti aikaansaatua unta, joka varmaan aikaa myöten tasaa tilanteen ja sitten voi alkaa nukkua omaan entiseen tahtiinsa. Näin ainakan uskon ja toivon. Päiväunet ovat edelleen hukassa; vaikka väsy on päällä. ei uni tule päiväsaikaan.

Tt-hoitsulla käynti maanantaina ei jättänyt käteen oikeastaan mitään. Ihminen on oikeasti (luulisin) empaattinen ja huolissaan jaksamisestani töissä. Keskustelun aikana koetin saada häntä ymmärtämään, ettei työnkuvaa ole mahdollista muuttaa tai että muita työtehtäviä ei ao. työnantajallani ole tarjota. Tuskin olen ainoa maailmassa jolla on tällainen tilanne? Tällä naamalla ei vain ole järkevää irtisanoutua tai alkaa suoraan hakea muunlaista työtä. Antaa ryppyjen ja uurteiden ensin siletä :)

Selästä ja sen kunnosta ei vielä voi sanoa mitään suuntaan tai toiseen. Kunhan akukuuri on päättynyt ja olen palannut töihin, voi alkaa seurata miten hoito on tehonnut. Sitä odotellessa seuraan syksyn etenemistä; tänään oli aamuharmaata sadetta ja viileää, nyt lähes aurinkoista ja syksyn värejä. Melkein haluttaisi lähteä kävelemään, tai kääntämään loppua kasvimaata. Ja paappa näytti tuoneen aisattuja koivurunkoja minulle pätkittäväksi ja halottavaksi, joten rankasavottakin odottaisi innokasta tekijäänsä...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus