Arvoton - arvot on

  • Rujokki

... päin prinkkalaa. Ajo akuhoitoon oli melkoista sinnittelyä: motarilla 100 km ajaessa, sekä kehällä ruuhkassa oli kuin valtava linnunsiipi olisi tuon tuostakin pöläyttänyt päin näköä. Akulääkäriä odotellessa huimasi jo kunnolla ja oli tosi huono olo. Verenpaine mitattuna 140/95 hmm-mm, normisti ovat luokkaa 110/70. Niinpä tänään hoidettiinkin verenpainetta eikä selkää. Huoh. Mihin tämä kaikki päätyy?

Yrittämällä nukkua hyvin ja riittävästi, malttamalla jättää maa- ja rankahommat myöhemmäksi sekä ulkoilemalla milloin mahdollista koetan väkipakolla päihittää tämän! En huoli enempiä tabuja tai muuten on soppa sekaisin. Hyvä plaani, ja toimiikin kun aikaa annetaan.

Puolikuutamo paistaa ikkunasta sisälle, sisällä kynttilät suhisevat ja levittävät miellyttävää valoa sekä lämpöäkin.

2 kommenttia

lindagee

5.10.2011 22:30

Heips. Tuli mieleen jo joskus taannoin, kun pohdit lomasuunnitelmiasi ja mainitsit tuosta LÄMMÖSTÄ - niin mielessäni alkoi soida Liisa Tavin kappale "Kuumaa hiekkaa". Koska lauluissa voi tapahtua asioita, joita ei ehkä kannata kokeilla tosielämässä, siinäkin keinahtelevassa biisissä ylistetään upottavaa rantahiekkaa ja paahtavaa aurinkoa ja lauletaan "Haluan palaa KAIKKIALTA". Hmm...jokainen joka on joskus kokenut edes perusteellisen selkäpuolen palamisen (niin että nahka kuoriutuu palasina), ei takuulla halua palaa kaikkialta. Mutta jospa hän tarkoittaakin siis sillai SISÄISTÄkin palamista...joo, varmaan.

Kynttilät ovat aivan ehdoton syysjuttu. Tosin itse polttelen niitä kesälläkin, koska siinä liekissä on jotain niin maagista ja vangitsevaa. Nuo sun verenpainelukemat muuten on omiini verrattuina vielä varsin kohtuulliset, siis nuo korkeammatkin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus