Vaihteeksi kotona

  • Rujokki

Niin. Eilen oli tultava kesken päivän kotiin, saikkulapun kera. Kaksi edellistä yötä olivat menneet unettomina, ja kyllä eilenaamulla hirvitti lähteä liikenteeseen ajamaan - oli kuin olisi ollut 2% humalassa. Joskus toivoisi että joku kehittäisi väsyalkomittarin. Kesälomani siis siirtyi jälleen kerran viikolla, tai toinen niistä. Myös oli siirrettävä fysikaalisen harjoitteluklinikalle menoa ensi viikkoon.

Miten lie; vaikuttiko tiistainen harjoittelu selkäkipua lisäävästi josta valvominen, tai tuliko yöllistä kipua kuunneltua kun oli valveilla? Kumpi syy, kumpi seuraus? Itse laiteharjoitteluhan oli tuttua, joskin murto-osan teholla tehtyä normikuntosaliin verrattuna. Kevään jälkeen en ole salilla käynyt, sillä purin sopimuksen kesäkuussa. Joskus niitä aamuja on ihan ikävä, sillä treeninjälkeiset euforiat olivat hieno tunne.

Eilinen vt-tt-lääkäri pisti uuden kipulääkeresetin, jota tehoa tässä kuuntelen. Ja ihmettelen: sillä kas, on kuin se loiventaisi särkyä? Tosin, kun eilisiltana otin ekan napin, nukuin 7h putkeen, otin uuden napin sekä aloin aamiaistaa - ja putosin kesken suupalan (kuvaannollisesti). 3h nukkumisen jälkeen lämmitin kahvin ja päättelin aamiaiseni... Nyt olen tässä istunut jo tunnin, ja kipu on vain aavistuksena hännänpäässä. Ylipositivismia?

Tänään olisi hoideltava juniorin asioita, netissä onneksi. Huomista odottelen, sillä illalla on latotanssit, ne toiset kesässä. Eilen napattu otos ohessa kuvaa aika hyvin tämänhetkistä olotilaa, tarkoitan tietty sateenkaarta jonka juurella olisin minä aarteena :)

Sateenkaariko?
Sateenkaariko?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus