Mitähän kertoisi...

  • Rujokki

Olipa siis niin toiminnantäyteinen vkl, että varmaan puolet jo unohtunutkin. Perjantaina sain käyntiin vaateprojektin: kävin läpi kaikki hyllyt ja roikkutangot, useita vaatteita koetin päälle, useimmat tiesin kokeilematta. Kaksi kassillista jakoon, hiukan suoraan roskiin, yksi laatikollinen ensi kesäksi odottamaan josko sentit karisisivat. Vaikka ylikilot ärsyttävätkin, en ota niistä paineita vaan koetan järjen puitteissa saada niitä vähenemään. Siksi muutama pieneksi käynyt suosikkivaate jäi vielä elämään.

Lauantaina jatkui hirmudraivi! Syytän tästä kipulääkitystäni, joka on ilmeisen toimiva. Syytän, sillä ip aloin tajuta mitä kaikkea oli tullut tehtyä, ja että tästä ei hyvä seuraa. Sillä: jos ihminen ei tunne kipua, ei hän voi tietää rajojaan ja duunaa sellaistakin joka olisi parempi jättää väliin. Niinpä vasteen vähetessä alkoi aivan älytön särky, joka ei ollut loppua uudesta napistakaan. Mut olipa hyvä fiilis kaikesta tehdystä työstä! Hiukan koetin levätä, jotta illan latotanssit eivät menisi ihan pommiin. Ystäväni tultua saunoimme, söimme pienesti ja kävimme tanssahtelemassa puoleen yöhön asti. Aamukuudelta hänelle tuli mieleen, että koira on kotona ihan yksin, ja varmaan koivet ristissä.

... josta syystä ajoimme päästämään koirun ulos :) ja sen jälkeen nukuimme ja torkuimme pitkälle iltapäivään. Aamiaistettua tuli yllärinä juniorinsa täysi-ikäisyyskahvien järkkääminen. Pikaleipominen käyntiin, ja saatiin kaikki valmiiksi ennen kuin exänsä (jonka tapasin nyt ekan kerran) ja muu porukka keräytyi pöydän ympärille. 'Juhlat' onnistuivat yli odotusten, ja pääsimme palaamaan tänne 23 paikkeilla... Juodusta kahvista johtuen unesta kiinni saaminen vähän kesti...

Aamulla mies lähti töihin, ja minä asetuin tähän näppikselle, ja kohta alan tsekata päiväristeilyn tarjontaa. Olo on mitä mainioin :)

2 kommenttia

lindagee

22.8.2011 22:26

Onnittelut hyvästä olosta ja kaikesta puuhastelusta. Hyvään ja huonoon olotilaan pätee sama vanha totuus: "TÄMÄKIN menee ohitse." Näin on tähän mennessä aina käynyt. Ja mitä tulee ns. YLIpainoon ja/tai paino-ongelmaan, siihen on olemassa supervarma toimiva ratkaisu. Aikanaan otin sen käyttöön, kun tapanani oli poiketa päivittäin kaffepaikassa, jossa pöydän antimien äärellä lähes poikkeuksetta joku aloitti pakollisen märinän ylipainostaan (jota ei tietenkään ollut). Totesin tuolloin kuuluvalla äänellä "MINULLA EI OLE OLLUT PAINO-ONGELMAA SEN JÄLKEEN, KUN PÄÄTIN ETTÄ PAINONI ON AINA ITSELLENI SOPIVA. ONGELMAHAN ON SILLOIN TOISILLA, EI MINULLA." Kas noin. Joidenkin asioiden ratkaiseminen on vaivatonta :)) Painoasialla on tietenkin vakavampi puolensa - mutta kun sen tiimoilta on tullut koettua kaikenlainen TOIMIMATON lähestyminen mitä mm. hoitoalan henkilöstö pystyy käyttöönsä valikoimaan, niin jätän liian ahdistavan painoasioiden pohdinnan niille, joiden hermot vielä sellaista kestävät.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus