Vaihto

  • Rujokki

Kohta nukkumaan, sillä viime yönä nukahdin mutta heräsin yhden jälkeen - valvoakseni lähes koko loppuyön. Tämä siksi, että en enää ottanut tabua jonka arvelin aiheuttaneen viikonmittaiset tykytykset ja huimaukset. Noh, valvoin siis - mutta eipä huimannut :) Luvalla vaihdoin toiseksi, vastaavaksi napiksi, joka toivon mukaan on edes jossain määrin eri ainesosista koottu.

Aamulla oli tositosi vaikea herätä ja ehtiä tt-hoitsulle vartin yli kymmeneksi (miten sitten työherätys klo 6:30?). Jutustelua, huimeettoman ulkonäön kehua... Sieltä ponkaisin työpaikalla käymään - juttelin esinaisen kanssa nämä asiat ja pääsin sattumoisin tänään olevalle valmistelevalle joululounaalle. Muutoin olo oli tosi vieras, kuin ei olisi ollut moneen vuoteen... Ei onneksi tarvinnut vaihtaa ajatuksia monenkaan kanssa, ja kuitenkin olin pökerryksissä kun viimein läksin jatkamaan matkaa neuloihin.

Huoh. Akulääkäri ei ollut moinaankaan, kun kerroin lopettavani hänen määräämänsä lääkkeen ja jatkavani toisella. Neulattiin tänäänkin verenpainetta ja unta. Ensi viikon kolme aikaa on varattu, ja lisäksi koetan saada viimeiselle kerralle hieronnan, toivossa että saisin kuulla kippuraisten lihaskramppien lauenneen.

Nyt petiin ja toivottavasti unten maille aamuun asti.

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus