Varjele pientä ihmistä

  • Rujokki

... joka musertuu työn ja siitä aiheutuvan paineen alle. Pahoittelen: on pakko kirjata näitä kurjia asioita ylös, että saa ne pois päästään, sillä huomasin äsken, kriikuna-aroniahilloa tehdessäni, että kahden tunnin ajan päässä oli pyörinyt vain tämänpäiväiset tapahtumat töissä. Paitsi että pari viimeistä viikkoa on ollut järjettömän, jopa mielenvikaisen painostavaa työtä, tänään tuli ns. viimeinen niitti joka katkaisi kamelin selän. Vai olkiko se oli?

Asiakkaitamme ovat mmm. suurkeittiöt. Tänä syksynä tuli reilut sata lisää, ja heillä on homma hukassa sekä tilausohjelmat perseellään. Yksi tällainen tapaus kertoi kuormasta puuttuneen jotain, josta oli saanut tilausvahvistuksen, ja että miksi puuttui vaikka tilaus oli tehty ajoissa jnejne. Alustin tapausta sanomalla, että kun teidäntyyppisillä suurkeittiöillä on samat ruokalistat, niin joskus saattaa käydä etteivät varastot riitä kun kaikki tarvitsevat samaa samaksi päiväksi. Jatkoin puutesyyn selvittelyä vielä, että po. tuote on lisäksi sadosta riippuvainen - ja sitten ajattelin ääneen että nyt menee turhan filosofiseksi - ja sanoin välittäväni hänen tilanteensa myyntipuolelle. Asiakas ettei häntä kiinnosta syyt vaan hän haluaa tilaamansa. Puhelun jälkeen tsekkasin tilauksen: ei siellä ollut po. tuotetta! Koetin saman tien soittaa takaisin, mutta puhelin hälytti varattua (asiakas parkui ylemmilleni!). Spostasin asiakkaan tiedot myyjälle.

10 min kuluttua tuli vt esinaiselta tiedusteleva ryhmäviesti, kenellä tällainen asiakas on ollut hoidossaan. Totuudenmukaisesti vastasin samalla jakelulla olevani kyseinen hlö. Kohta pamahti vain minulle vastausviesti, jossa kerrottiin asiakkaan soittaneen avainasiakaspäälliköllemme, ja valittaneen saamastaan asiakaspalvelusta. Aa-päällikkö oli kuulemma tätä pahoitellut asiakkaalle. Lisäksi komensi vt esinainen minua asap hoitamaan tilausasian sekä samoin asap olemaan yhteydessä asiakkaaseen, joka oli klo xx pois lähdössä. Myös ohjeisti hän miten asiakkaita pitää kohdella vaikka olisi kiire tai stressi... Töideni vuoksi en ehtinyt saman tien ottaa asiaa käsiini, ja kun sen ehdin, huomasin myyjän jo tehneen tilauksen ja kellon olevan ohi asiakkaalle soittaakseni

Vastausviestissä kerroin tilauksen tehdyksi, mutta että muita syytöksiä en kommentoi spostitse, koska ne eivät olleet paikkansa pitäviä. Tämän viestin laitoin vielä meidän tytöillemme tiedoksi, jos asia tästä vielä etenee. (Minä vastustan!!! Vastustan esinaisen tapaa ilmoitella yksioikoisesti ilman että kuulee asianosaisia. Saa nähdä mitä seuraavaksi.)

Tämä ei tullut ihan sanatarkkaan kirjoitetuksi, sillä väsy on huikea eikä ajatus kulje. Töistä palattua yritin loiventaa väsymystä nukkumalla, mutta eihän uni tullut.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus