Lomaa pukkaa

  • Rujokki

Yes. Esinainen palasi omalta 3 viikon lomaltaan ja saatiin ensin kaksi viikkoani sopimaan 38 ja 39:ksi, loput kaksi viikkoa on vielä pohdittava [:)] Kun muillakin on pitämättömiä lomia niin ei ole aivan yksinkertaista. Hyvä näinkin, en pistä hanttiin. Kun vielä olisi ekstrarahaa jotta pääsisi mahdollisimman kauas kaikesta...

Niin kauas jonnekin, jossa on lämmintä (kuumaa?), aurinkoa ja yksinkertaista olla. Vaikka vain hulahameessa [;)] No ei nyt sentään. Enivei, tarttis saada reilu irtiotto tästä nykyarjesta. Pikalähtöhakuvahti siellä ja täällä, ehkä jokin tärppi osuu minunkin kukkarolleni. Näin lyhyellä varoitusajalla ei arvaa lähteä seikkailemaan vaikka se muuten mukavaa olisikin. Seikkailun aika on sitten paremmalla ajalla - ja terveydellä.

Viimeperjantaisen jälkeen (perjantai meni sumussa, lauantaiaamu mahd. loivassa hermoromiksessa) vkl meni ihan ok. Ystävä tuli lauantaina, ja perinteisen saunomisen jälkeen käännettiin paidat toisinpäin ja lähdettiin tanssimaan lähilavalle. Kolme ekaa tuntia meni korkkareissa, sitten oli vaihdettava tanssitossut - ja saatiin tunti lisäaikaa [:)] Kotiin palattua pienet viinit ja mukavaa jutustelua - ja vaikka aamulla oli tarkoitus nousta suht'aikaisin, olikin kello yllättäen yli kaksitoista kun havahduttiin. Meinasi pukata kiirettä... ei minulla mutta hänellä. Itse istuskelin portailla ja putsasin kesälomailleet huonekasvit sisäsiistiin kuntoon. Olivat näemmä viihtyneet ulkona.

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?8f3c8c1f3f57d000d5ea8c9d5524bd97

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus