Vielä lauantaissa

  • Rujokki

Eilinen päivä oli monin tavoin antoisa. Kesken lehdenlukua alakerran kirppistäti soitti, ja kertoi että sinne oli tullut säkkikaupalla lankoja;minä sipaisin saappaat jalkaan ja pinkaisin tsekkaamaan. Palasin neljän muovikassillisen kera, ja vein langat parvekkeelle pakkasdesinfioon.

Puoliltapäivin uhmasin pakkasta lähtemällä kävelemään palstan suuntaan. Ihmisiä oli paljon liikkeellä reippailumielessä, eläimistä näkyivät vain yöllisen temmellyksen jäljet. Näin tikan (palokärjen?), jota en saanut kuvattua, koska se hakkasi niin puunoksien pimennossa. Koukkasin läheisen puron kautta, ja palatessani tielle meinasin kolaroida kärpän kanssa. Kärppä teki neliraajajarrutuksen, ja palasi takaisin. Puolen sekunnin kuluttua se oli kuitenkin jälleen edessäni mutta: oli kiertänyt tien ali ja tullut esiin maakolosta. Siinä se pyörähteli kolosta koloon ja oli kovasti harmissaan, kun ei päässyt hankea pitkin määränpäähänsä. Lopulta viimeisen kolon jälkeen kärppä loikkasi puron yli.

Päivän päätti konsertti Kultsalla. Sir Elwoodin Hiljaiset Värit pisti parastaan, ja yleisö eli täysillä mukana; itseni lisäksi varmaan moni muukin olisi halusta vähän jammaillut... Summa summarum: täydellinen päivä!

Kärppä
Kärppä

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus