Vierähtipä viikko

  • Rujokki

... huomasin ykskaks kun tsekkasin sivuni. Viikko on ollut yksinkertaisesti niin täysi, ettei ole ollut ajatustakaan kirjoittaa ajatuksiaan ylös. Sinällään ei mitään merkittävää ole tapahtunut. Kokouksia, tapaamisia jne. Siinä ohessa olen koettanut saada kotisivujemme vanhentuneita tietoja iskuun; siinä menee yllättävän monta tuntia ennen kuin voi sanoa että tämä sivu on nyt ok ja ajan tasalla. Linkki on kuollut, ok, etsipä sitten googlettamalla oikea osoite.

Ihan mielenkiintoista puuhaa. Silmien väsyessä olen ottanut puikot kätösiin ja jatkanut pipon neulomista, ehkä saan sen ensi talven lumille valmiiksi :) Kutomaan en ole ehtinyt ainakaan viikkoon, näinköhän saan kaulaliinoja valmiiksi ennen kevättä.

Tänään koetan vielä muistaa käydä naapurin rouvan luona varmistelemassa huomista kuvaamista. Rouva innostui kovasti, kun kerroin hankkeestamme. Hän on uskomaton tarinaniskijä kun saa vauhdin päälle (päälle 80vee). Loppuilta menneekin saunoen ja toivottavasti leväten.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus