Vierivi aika...

  • Rujokki

... kuin huomaamatta; en tajunnutkaan kirjoittaneeni viimeksi reilu viikko sitten. No, ei siitä sen kummempaa paniikkia tullut. Päivät ovat vain olleet niin mielenkiintoisia ja tavallaan, tavallaan ei, täynnä kaikenlaista puuhailemista. Töistä tulen juoksujalkaa kotiin (kirjaimellisesti, sillä bussi on pysäkillä neljän minuutiin kuluessa ulosleimauksesta, matkaa muutama sata metriä).

Mitä olen saanut aikaan... tiistaina olin naapurin 80v rouvan luona pasha-kahveilla. Oli kielen mukanaan vievää pashaa namm! Meni kaksi tuntia kuin itsestään, kunnes tajusin lähteä pois ja päästää rouvan levähtämään. Meillä oli tosi mukavaa... torstaina mentiin samaisen rouvan kanssa yhtiökokoukseen, jossa myös oli mielenkiintoista. Pääsin oikein hommiinkin, ja loppuviikko sekä vkl on osin mennyt niissä merkeissä.

Tänään esikoinen kävi tuomassa /rakentamassa crosstrainerini. Heppoisen tuntuinen värkki; vastusta en saa riittävästi. Pitänee sitten lisätä vauhtia tai aikaa? Ip olen viestitellyt toisen hankkeen merkeissä, liittyen aluehommiin.

Olen aika innoissani kaikista näistä...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus